x

انتصاب دكتر غلامعلی رئيسی به سمت سرپرست معاونت اداری و مالی دانشگاه صنعتی اصفهان

دکتر سید مهدی ابطحی، با ابلاغ حکمی دكتر غلامعلي رئيسي ‌اردلي را به سمت سرپرست معاونت اداري و مالي این دانشگاه منصوب کرد.

دكتر ابطحي در اين حكم، با اشاره به سوابق درخشان اجرايي، مديريتي، توانمندي ها وتجارب ارزنده دكتر رئيسي ‌اردلي و با تأكيد بر همياري و همكاري در اين بخش؛ ابراز اميدواري نمود سرپرست معاونت اداري و مالي دانشگاه در راستاي پيشبرد امور، تقويت انسجام و هماهنگي بيشتر در اين حوزه و همچنين تنوع بخشي به درآمدها گام بردارد.

رئيس دانشگاه صنعتی اصفهان همچنین در نامه ای جداگانه ضمن پذیرش استعفای دکتر امین الله معصومی، از تلاش های خالصانه معاون اداری و مالی سابق این دانشگاه در شرايط سخت مالي و نيز هيجانات اجتماعي تقدیر کرد.گفتني است: دكتر غلامعلي رئيسي ‌اردلي، پيش از اين به عنوان رئيس دانشكده مهندسي صنايع و سيستم ها دانشگاه صنعتي اصفهان مشغول فعاليت بود.

منبع: www.iutnews.ir

تصویر